Dienstverlening

Dienstverlening4

 

CAP-able helpt organisaties bij het verder professionaliseren van het werken in projecten, programma’s en portfolio’s. Dit d.m.v. in de vorm van trainingen/workshops, coaching, het adviseren bij het inrichting van de projectorganisatie en de manier van werken. Daarnaast ben ik gastspreker en auteur van diverse boeken en artikelen op dit vakgebied. Ik bied het volgende aan:

 

  • Consultancy: het adviseren bij het inrichting van de project- en programmaorganisatie, de manier van werken, het gebruik van tools, technieken en (projectmanagement)methoden. Hierbij hoort ook het ondersteunen bij projecten die niet volgens wens lopen, het helpen bij het weer op de rails krijgen van een vastgelopen project en het begeleiden van projecten van start-up t/m afronding.

 

  • Workshops: de duur is meestal een dag of dagdeel waarbinnen kennis over specifieke onderwerpen wordt overgedragen. Voorbeelden zijn: risicomanagement voor projecten, financiële aspecten van projecten, de menskant van projecten, stakeholdermanagement & communicatie, projectbeheersing etc. Diverse workshops worden via deze site aangeboden.

 

  • Training: meestal meerdere dagen, waarbij diverse onderwerpen of het gehele vakgebied aan bod komt. Het gaat vaak om maatwerk-trainingen, die in company worden gehouden. Het niveau kan hierbij variëren van een beginnend tot een ver gevorderde projectmanager, projectcontroller of projectmedewerker etc.

 

  • Coaching: het begeleiden van projectmanagers, projectcontrollers en projectteams om beter de functioneren in de eigen praktijk en het optimale uit het team te halen.

 

  • Auteur: het publiceren van boeken en artikelen met actuele onderwerpen over het vakgebied project- en programmamanagement & control.

 

  • Gastspreker: het geven van een presentatie over projectmatig of programmatisch werken tijdens een seminar.

 

CRKBO_Docent