Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de samensteller/auteur.

Ondanks de uiterste zorg die is besteed aan een zo actuele, toegankelijke en correcte website, is het mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Deze website bevat links naar externe internetpagina’s. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het gebruik of de inhoud van internetpagina’s waarnaar op deze website een link is opgenomen of voor internetpagina’s waarop een link is opgenomen naar deze website.