Nieuwe bedrijfsnaam: CAP-able Change & Projects

29 jun 2015

De oude bedrijfsnaam Guido Fröhlichs Projectmanagement & Control is vervangen door CAP-able Change & Projects. CAP-able (Engels uitgesproken) staat voor Change And Projects (www.cap-able.nl)

 

De wereld verandert voortdurend. Iedere organisatie zal zich dan ook aan de nieuwe omstandigheden moeten aanpassen om de (internationale) concurrentie het hoofd te bieden. Het werken in project en programma’s past uitstekend bij het inspelen op veranderingen en  het aantal projecten en programma’s in organisaties neemt gestaag toe.

 

Ik heb de oude naam veranderd, omdat die een verkeerd beeld zou kunnen oproepen. Met name de oude url www.projectcontrolling.nl gaf de indruk dat de dienstverlening beperkt was tot projectcontrolling. De dienstverlening is echter breder.

 

CAP-able helpt organisaties bij het verder professionaliseren van het werken in projecten en programma’s. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van trainingen/workshops, coaching, het adviseren bij het inrichting van de projectorganisatie en de manier van werken.