Nieuwsbrief december 2016

13 dec 2015

Het jaar 2015 zit er bijna op en ik kijk terug op een succesvol jaar. De workshops en trainingen werden goed bezocht en kregen hoge beoordelingen. Meer informatie staat op de site. Bovendien zijn er twee artikelen in vakbladen gepubliceerd:

  • “Het managen en beheersen van projectrisico’s” in Finance & Control en
  • “Succesvolle projectmanagers en projectcontrollers” in Projectie.

In 2015 is de nieuwe bedrijfsnaam geïntroduceerd: CAP-able, Change And Projects.

 

Verder verwijs ik graag nog eens naar de mooie boekbespreking van Peter Storm (AMI) over mijn boek “Projecten en projectportfolio in control”.

 

Diverse workshops staan alweer gepland in 2016. De eerste op dinsdag 16 februari via de Universiteit Maastricht met als onderwerp: Het plan van aanpak en projectbeheersing. Ook wordt een masterclass samen met AMI georganiseerd. Deze masterclass heeft als thema Stakeholdermanagement & Communicatie.

 

In het jaar 2016 zal aandacht worden besteed aan het begeleiden van Project Start Ups en het ondersteunen bij projecten, die stroef lopen of zelfs zijn vastgelopen. Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.

 

 

Logo_web_222x46_wit

 

Ik wens je fijne kerstdagen toe, een voorspoedig 2016 en hoop je volgend jaar weer te kunnen helpen bij het verder professionaliseren van het project- programma- en portfoliomanagement in jouw organisatie!

 

Deze gratis nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar, namelijk in de laatste maand van ieder kwartaal (maart, juni, september en december). De vier nieuwsbrieven in 2015 werden gesponsord door Pragmatics.

 

In deze nieuwsbrief word je geïnformeerd over actueel nieuws, ontwikkelingen, cursussen, trainingen en artikelen over het vakgebied project- en programma-management & control.