Nieuwsbrief juli 2017

17 jul 2017

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2017.

 

Projectopdracht, projectfasering, projectscope, opdrachtgever, gebruikers, projectmedewerkers……als de projectmanager het project niet managet, gaat het alle kanten op, zoals dit ludieke filmpje laat zien: ga naar video.

 

Kennis bijspijkeren is altijd goed, zowel voor de beginnende als ook voor de meer ervaren projectmanagers en projectcontrollers. Inmiddels is de cursus projectmanagement voor gevorderden afgerond op Zuyd Hogeschool. De reacties waren zeer positief en deze training zal in de toekomst (voorjaar 2018) vaker worden gehouden. In oktober start de basis cursus projectmanagement.

 

De projectscan Up and Running is met succes toegepast bij het opstarten van een groot project bij een Wonen Limburg. Meer over deze projectenscan lees je in deze nieuwsbrief.

 

In het najaar worden ook weer diverse workshops gehouden. De masterclass stakeholdermanagement staat op het programma. Deze masterclass geef ik samen met Peter Storm van AMI. Via MYTY wordt een combi workshop gegeven in Antwerpen over risico- en financieel management voor projecten.