Nieuwsbrief maart 2015

20 mrt 2015

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2015. In deze nieuwsbrief word je actief geïnformeerd over actueel nieuws, ontwikkelingen, cursussen, trainingen en artikelen over het vakgebied projectmanagement & project control.

 

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Projecten zijn uitermate geschikt om de resultaten op te leveren, die nodig zijn om in te spelen op de veranderende omgeving. Dit is uiteraard meer dan alleen project control (het beheersen van projecten). Aangezien via deze site en in de nieuwsbrief alle aspecten van het projectmatig werken worden belicht, is de naam van de site www.projectcontrolling.nl te beperkt. In de zomer zal dan ook een nieuwe naam worden geïntroduceerd, die meer recht doet aan de complete dienstverlening die door mij wordt aangeboden. Verder wijs ik graag nog op de diverse workshops die dit voorjaar worden aangeboden. Hierbij een overzicht.

 

Logo_web_400x61_transparant

 

Deze gratis nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar, namelijk in de laatste maand van ieder kwartaal (maart, juni, september en december). De vier nieuwsbrieven in 2015 worden gesponsord door Pragmatics.