Training bij GGzE goed beoordeeld

30 jun 2013

De training projectmanagement voor GGzE is door de cursisten positief beoordeeld. Hieronder enkele quotes.

 

Hildebrand:

“Goede degelijke training met veel mogelijkheden om eigen praktijk te gebruiken.”

 

Karin:

“Deze cursus projectmanagement heeft me veel gebracht. Het valt me op dat cursussen vaak wel interessant zijn, maar moeilijk te vertalen zijn naar de praktijk. Deze cursus vind ik daarin een uitzondering. Het heeft me zicht gegeven op het gehele proces binnen een project. We werden met enthousiasme en in begrijpbare taal stap voor stap begeleid door iedere stap van het proces, waarbij alle facetten aan bod kwamen. Ik merk dat ik daardoor een stuk bewuster ben geworden van de randvoorwaarden, risico’s en mogelijkheden binnen een project. Ik zie nu beter vooraf waar ik aan moet denken in plaats van gaande weg ad hoc reageren. Tijdens de cursus was er ook genoeg ruimte om over je praktijk ervaringen te sparren en kreeg ik telkens weer bruikbare inzichten en tips. Ik vind deze cursus echt een aanrader voor zowel projectleiders als opdrachtgevers!”

 

Joris:

“The biggest challenge in project management is to forecast the behavior of the people and how to manage them. All the rest you can learn from a good teacher and a good book. Guido Fröhlichs teaches us all these things in a practical and understandable way.”

 

Tomas:

“De training projectmanagement heb ik als een prettige en gestructureerde training ervaren, waarin alle aspecten van projectmanagement naar voren zijn gekomen. De training bood zowel praktische instrumenten om gedurende het project te gebruiken als een helder kader vanuit waaruit je de projectorganisatie kan neerzetten.”

 

Wilma:

“De training projectmanagement bracht mij duidelijkheid en inspiratie om zicht te krijgen op mijn functie als projectmanager, stapsgewijs kijken naar wat er nodig en belangrijk is, dit door een theoretische onderbouwing en voorbeelden uit de praktijk. Deze nieuwe kijk op de zaak, geven mij rust bij de uitvoering van mijn volgende project.”

 

Wendy:

“Mijn ervaring met de cursus projectmanagement is positief. Vooral het afwisselen van theorie met praktische oefeningen heeft me erg geholpen om grip te krijgen op het vak projectmanagement. Praktijkvoorbeelden werden discreet behandeld. Hierdoor werd een prettige sfeer neergezet.”

 

Carina:

“De stof wordt op een juiste wijze gedoseerd aangedragen. De praktijk opdrachten zijn erg interessant.”