Verdiepingsworkshop project control 2.0

14 dec 2013

Vanwege de grote belangstelling en zeer goede evaluaties heeft de workshop Project Control 2.0 (via Universiteit Maastricht/Fagro) in 2013 diverse malen plaatsgevonden. Verschillende deelnemers hebben na afloop aangegeven geïnteresseerd te zijn in een verdiepingsworkshop op dit thema.

 

Om zo goed mogelijk aan deze behoefte te kunnen voldoen, willen we graag kort inventariseren naar welke onderwerpen de meeste belangstelling uitgaat. Als je belangstelling hebt in het bijwonen van een verdiepingsworkshop, kunt je geheel vrijblijvend jouw voorkeur aangeven voor één of meerdere onderwerpen via deze link naar een zeer korte enquête. Het doorgeven van jouw voorkeur kost slechts 2 minuten tijd. Onder de respondenten wordt door de Universiteit Maastricht een tegoedbon verloot voor een gratis deelname (vermeld hiertoe dan s.v.p. wel jouw e-mail adres onder overige opmerkingen).

 

In de verdiepingsworkshop zullen zowel theorie als praktijkvoorbeelden aan bod komen. Ook zal dieper op de organisatie-specifieke problematiek van de deelnemers kunnen worden ingegaan. Dit houdt onder andere in dat het maximaal aantal deelnemers per workshop 15 bedraagt. De duur van de sessie is ongeveer 4 uur. Deelnemers ontvangen een UM certificaat voor 4 PE uren.

 

Mocht er voldoende belangstelling zijn, dan worden deze workshops verder ontwikkeld, en kunnen we de workshops één of meerdere malen aanbieden vanaf maart 2014.